Categories
ACTUEEL

Platform Aanvang op Delft Fringe Festival

2 JUNI 15:00-17:30 – VAKWERKHUIS / MACHINEHAL

Hoe werk je het best samen om je publiek te bereiken?

Dit jaar organiseren Platform Aanvang en Delft Fringe Festival een gesprek waar makers en mogelijkmakers elkaar beter leren kennen. En in het bijzonder jonge makers en marketeers.

Tijdens dit gesprek leggen we de lastige vragen over marketing, verkoop en publiciteit op tafel. Een kunstenaar wil autonoom en vol zeggingskracht hun kunst aan de wereld tonen. Een theaterorganisatie wil haar publiek zo enthousiast mogelijk uitnodigen, prikkelen en verleiden. Bijten die twee zaken elkaar? Wanneer wordt een marketingstrategie opgelegd en plat? En wanneer wordt de autonomie van een kunstenaar wereldvreemd? Hoe vinden we ons publiek en hoe vinden we elkaar in die wens? We delen onze vragen en strategieën. We leren vanuit andermans blikveld tot een meer gedeelde visie te komen. Vertellen elkaar de waarheid, en leren van ieders best practices! 

Ken of ben jij nou toevallig een leuke, goeie, toffe marketeer. Kom ook of stuur deze uitnodiging door. Heel erg bedankt!