Categories
ACTUEEL

Platform Aanvang op symposium (m)otherhood

Op 15 FEBRUARI was Platform Aanvang aanwezig bij het fantastische SYMPOSIUM (M)OTHERHOOD georganiseerd door De Brakke Grond

Hoe staat het met ouderschap in de kunstensector? Wat heb je nodig om je werk te kunnen doen? Waar ervaren we kracht en tegenkracht en hoe kunnen we solidariteit tonen en afdwingen bij onze collega’s?

We trapten de dag af met een kleine peiling onder de aanwezigen via een interactieve online tool. Op de vraag ‘Waar wil jij over verder praten?’ verscheen een prachtige woordenwolk met onderwerpen; onze gedeelde mindmap voor de rest van de dag.

Na een volle dag van panels, key notes en gastoptredens van ervaringsdeskundigen mochten wij een aantal break-out sessies begeleiden. We testen nieuwe vormen en haalden veel waardevolle kennis naar boven. Dank allemaal!